MEHANIKA

Auto mehanikom se bavimo od samog osnivanja servisa. Naš tim čine mehaničari sa dugogodišnjim iskustvom. Veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa, kao i u stručnu nadgradnju našeg tima. Mehaničarske usluge vršimo na svim tehničkim sistemima svih tipova i marki kako putničkih tako i teretnih vozila.

Naši kvalifikovani auto-mehaničari omogućavaju Vam kompletno odrzavanje vozila uz punu garanciju za obavljeni posao. Pored redovnih servisa (zamena filtera, motornog ulja i rashladne tečnosti) vršimo i sve popravke mehaničkih sklopova, kao i generalne reparacije motora. Za svaki i najmanji zahvat na Vašem vozilu imaćete pisani dokaz o obavljenom poslu kroz servisnu knjižicu, koja je interni dokument između Vas kao korisnika naših usluga i nas kao vaših servisera.

O kvalitetu naših usluga svedoči i sve veća posećenost našeg servisa iz godine u godinu, kao i činjenica da iz godine u godinu rastemo i zapošljavamo sve veći broj ljudi. Posebno smo ponosni na učenike koji u našem servisu, kroz stričnu praksu, stiču prva prava i kvalitetna znanja u oblasti auto mehanike.

auto mehanicar